Om FIBOKA Resor

Vi är ett familjeägt buss och reseföretag i södra Småland som bildades år 2001 och fortfarande ägs och drivs av familjen Eriksson.

Vi har under 15 år kört glada och trevliga turister till Spanien, Frankrike, Österrike, Tyskland, Holland, Belgien, Italien, Tjeckien och till länderna i forna Jugoslavien som Kroatien, Serbien, Montenegro, Kosovo, Makedonien och Slovenien.

Vi utför beställningsresor och arrangerar egna resor i Sverige såväl som till övriga Europa.
Vi har alltså en stor och gedigen erfarenhet av att köra turister runt i Europas alla hörn, en kunskap som naturligtvis kommer våra resenärer tillgodo. Hos oss står alltid resenären i centrum.

FIBOKA Resor presenterar varje år ett omfattande reseprogram där mycket av Europa är representerat. Många längtar till medelhavets soldränkta stränder med varma sköna bad medan andra vill uppleva Europas storstadsmetropoler medan andra åter vill uppleva storslagen natur med hisnande vackra vyer. Allt detta finns naturligtvis representerat i vårt reseprogram. För att det alltid ska finnas något intressant resemål för dig presenterar vi varje år nya intressanta och spännande resemål.

Våra kunniga reseledare som alltid finns med på våra resor är glada, trevliga och tillmötesgående med ett högt servicemedvetande.

Våra helturistbussar är alltid fräscha och väl underhållna, rena, snygga och bekväma.
Chaufförerna som arbetar hos oss är välutbildade, har ett högt säkerhetstänkande och en stor erfarenhet.

Säkerhet kommer alltid i första hand hos oss!

Välkommen ombord hos oss.